BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Harry en Meghan vertoeven aan de Franse Rivièra

Prins Harry en zijn verloofde Meghan Markle zijn het jaar begonnen aan de Franse zuidkust. Het koppel vloog volgens Britse media op oudjaarsdag naar de zon.

Harry en Meghan pakten een gewone lijnvlucht en probeerden incognito te reizen. Echt onopgemerkt bleven ze niet. De twee zaten al achter in het toestel toen de rest van de passagiers binnenkwam. Bovendien hadden de prins en zijn verloofde ook de drie rijen voor hun gereserveerd en zaten er drie 'geïrriteerde en nerveuze' lijfwachten om hen heen. Bij aankomst in Nice wachtten ook nog twee bewapende Franse agenten Harry en Meghan op.

Volgens de Daily Mail vierden Harry en Meghan waarschijnlijk oud en nieuw bij vrienden en zijn ze van plan om nog een aantal dagen in de regio te blijven.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: