BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock
Het Inhuldigingsdiadeem | Blauw Bloed

Juwelen: het inhuldigingsdiadeem

Ze zijn vervaardigd met de mooiste kwaliteit smaragden tot de meest bijzondere diamanten, robijnen en saffieren. De juwelen van onze Oranjes zijn stuk voor stuk meesterwerken van onschatbare waarde. Juwelenhistoricus Martijn Akkerman neemt er vanaf zaterdag 13 januari elke week eentje onder de loep.

We trappen komende zaterdag af met het inhuldigingsdiadeem van koningin Máxima. Voor zij die niet meer kunnen wachten: de eerste aflevering is al te bekijken op ons YouTube-kanaal!

Bezoek voor nog meer koninklijke video's ons Youtube kanaal!

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: