BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Kleindochter koningin Elizabeth opnieuw in verwachting

Zara Tindall, de kleindochter van koningin Elizabeth, is in verwachting. Zara en haar man Mike Tindall verwachten een tweede kind. Een woordvoerder van Buckingham Palace laat aan Sky News weten dat de koninklijke familie erg verheugd is met het nieuws. Zara is de dochter van Elizabeths enige dochter prinses Anne.

De aankondiging van de zwangerschap valt samen met een werkvakantie van Zara en haar echtgenoot in Australië. Zara is actief als amazone in de paardensport. Haar man is voormalig rugbyspeler.

In 2016 was Zara ook zwanger, maar toen kreeg ze kort voor Kerstmis een miskraam. Zara en Mike Tindall hebben één dochter Mia, die later deze maand vier jaar zal worden. De baby wordt in de zomer verwacht. Het kindje wordt het zevende achterkleinkind van Elizabeth.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: