BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Koning bekijkt 3D-beelden van mannequins

Koning Willem-Alexander heeft dinsdagmiddag een werkbezoek gebracht aan het Friese ICT-bedrijf Snakeware. De koning kreeg onder andere een demonstratie van een project dat het bedrijf in ontwikkeling heeft voor een internationale opdrachtgever in de modebranche.

Willem-Alexander kreeg daarvoor een zogeheten HoloLens op zijn hoofd gezet. Zo kon hij onder meer diverse 3D-beelden van mannequins in verschillende stijlen zien.

Eerder dinsdag opende koning Willem-Alexander de nieuwe isolatiefabriek EverUse in Sneek. In de fabriek worden isolatiematten gemaakt van papierafval. Ook oude matten worden teruggenomen en hergebruikt. Het bedrijf wil zo volledig duurzaam produceren. De koning kreeg niet alleen uitleg over het proces maar stak zelf ook de handen uit de mouwen.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: