BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Koningin Rania deelt nieuwe familiefoto

Koningin Rania deelt een nieuwe familiefoto met de beste wensen voor 2018. Op de foto is de Jordaanse koninklijke familie te zien minus prinses Iman (21) die momenteel in Georgetown in de Verenigde Staten studeert.

Naast koningin Rania zit haar jongste zoon, de 12-jarige prins Hasjem. Kroonprins Hoessein (23) zit naast zijn vader en de 17-jarige prinses Salma zit achter haar ouders.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: