BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Máxima werkt druk schema af in Davos

Koningin Máxima was donderdag al vroeg op in het Zwitserse Davos, waar ze in het kader van het Wereld Economisch Forum in het internationale Congrescentrum een werkontbijt bijwoonde. Daar werd gesproken over het beter toegankelijk maken van financiële diensten.

Koningin Máxima is sinds dinsdag in Davos vanwege haar functie als speciaal pleitbezorger van de secretaris-generaal van de VN. Ze voert deze dagen diverse gesprekken met onder meer regeringsvertegenwoordigers van een aantal landen en functionarissen van centrale banken.

Reünie
Máxima had woensdag in Davos een korte reüinie met de Argentijnse president Mauricio Macri en zijn vrouw Juliana Awada. De president deed van de hartelijke ontmoeting royaal verslag via sociale media, en ook Juliana publiceerde foto's van haar ontmoeting met Máxima.

Con Máxima Reina de Holanda.

Een bericht gedeeld door Juliana Awada (@juliana.awada) op

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: