BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Nieuwe foto van Deens prinsesje Athena

Het Deense hof heeft een nieuwe foto van prinses Athena gepubliceerd. Het meisje viert woensdag haar verjaardag. Ze mocht zes kaarsjes uitblazen.

Prinses Athena is de dochter van prins Joachim en prinses Marie. Zij heeft nog een oudere broer, prins Henrik (8). Uit een eerder huwelijk met ex-vrouw Alexandra heeft prins Joachim ook twee kinderen, Nikolai en Felix.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: