BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Nieuwe foto's prinses Margriet

Ter gelegenheid van de 75ste verjaardag van prinses Margriet op 19 januari deelt het hof twee nieuwe foto's. De foto’s zijn genomen in het Koninklijk Paleis Amsterdam.

Op haar verjaardag woont de prinses met familie en genodigden een dansvoorstelling van Introdans bij. Introdans brengt in deze voorstelling onder meer Lieder eines fahrenden Gesellen onder choreografie van Jiří Kylián, Balck Cake van Hans van Manen en Floating Flowers van choreograaf Po-Cheng Tsai.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: