BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Nieuwe foto's van jarige Deense tweeling

Prins Vincent en prinses Josephine van Denemarken zijn maandag zeven jaar geworden! Ter gelegenheid van de verjaardag heeft het Deense hof vijf foto's van de tweeling vrijgegeven. Vincent en Josephine zijn de kinderen van kroonprins Frederik en kroonprinses Mary.

Naast een aantal geposeerde foto's voor een wit doek deelt het hof ook twee foto's die genomen zijn tijdens de kerstvakantie in Australië.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: