BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Nieuwe foto's van prinses Beatrix

Ter gelegenheid van de tachtigste verjaardag van prinses Beatrix op 31 januari deelt het hof een aantal nieuwe foto's. De beelden zijn genomen bij kasteel Drakensteyn in Lage Vuursche, de plek waar Beatrix sinds 2014 woont.

Op de foto's van Jeroen van der Meyde poseert prinses Beatrix in de deuropening van Drakensteyn. Op een van de beelden is ook haar hond te zien.

Prinses Beatrix viert woensdag haar tachtigste verjaardag in besloten kring met familie en vrienden. Zaterdag doet ze dat nog eens over met een groter feest met genodigden in het Paleis op de Dam.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: