BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Opnieuw kleinkind voor prinses Caroline

Prinses Caroline van Hannover en Monaco krijgt er dit jaar nóg een kleinkind bij, waarmee het totaal op zes komt. Het Italiaanse blad Chi en de Spaanse editie van Vanity Fair meldden woensdag dat Beatrice Borromeo en Caroline's zoon Pierre Casiraghi deze zomer hun tweede kind verwachten.

Enkele weken geleden werd al bekend dat Caroline's oudste zoon Andrea en zijn vrouw Tatiana dit voorjaar gezinsuitbreiding krijgen. Ze hebben al twee kinderen. Ook de ongehuwde dochter van Caroline, Charlotte, heeft een kind.

Pierre en Beatrice trouwden in de zomer van 2015 en kregen vorig jaar februari hun eersteling, Stefano, vernoemd naar de in oktober 1990 verongelukte vader van Pierre, Stefano Casiraghi. Hij was de tweede echtgenoot van Caroline, die jaren later in het huwelijk trad met prins Ernst August van Hannover.

Formeel zijn beiden nog gehuwd, maar de prins en prinses zijn al jaren niet meer in elkaars gezelschap gezien en Caroline (61) verdeelt haar tijd tussen kinderen en kleinkinderen en verplichtingen in het vorstendom Monaco.

Bron: ANP

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!

Lees ook