BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Unieke beelden van gezin Spaanse koning

Dinsdag 30 januari viert koning Felipe van Spanje zijn vijftigste verjaardag! Om dit te vieren heeft de koning unieke beelden laten maken van zijn gezin. Samen met echtgenote koningin Letizia en dochters prinses Leonor (12) en prinses Sofia (10) zien we Felipe in de auto onderweg naar school, aan de eettafel en tijdens de opnamen van kersttoespraak.

Video - Achter de schermen bij de kersttoespraak

Video - In de auto naar school