BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Video: Een muzikale ode aan prinses Beatrix

In het kader van de tachtigste verjaardag van prinses Beatrix brengen Miranda van Kralingen en Hans van Heiningen een muzikale ode aan de prinses. Al meerdere keren hebben zij op mogen treden voor leden van de koninklijke familie. Zij vertellen over de ontmoetingen en hun bijzondere lied van de jarige prinses.

De twee muzikanten traden op voor prinses Beatrix tijdens één van de koninginnedagconcerten. Miranda van Kralingen ging met prinses Beatrix en prinses Claus mee naar Australië in 1988 en zong tijdens het huwelijk van Willem-Alexander en Máxima.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: