BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Video & foto's: Harry vraagt om groepsknuffel voor Meghan

Prins Harry en Meghan Markle hebben zich donderdag laten rondleiden door Cardiff Castle. Het paar, dat te kampen had met een treinvertraging, arriveerde een uur later dan gepland bij het kasteel in Wales. Dat mocht de pret niet drukken bij de vele fans, die de prins en zijn verloofde zwaaiend met vlaggetjes opwachtten.

Festival

Nadat de twee uitgebreid met mensen uit het publiek hadden gesproken, werden ze in het kasteel getrakteerd op een festival waarbij de cultuur van Wales centraal stond. Het paar kreeg optredens van muzikanten en dichters voorgeschoteld en had ontmoetingen met sportmensen uit de regio. Na hun bezoek aan het kasteel gingen Harry en Meghan naar een sportcomplex in Cardiff.

Groepsknuffel

Bij het vertrek vraagt Harry om een groepsknuffel voor Meghan. Als alle kinderen zich vastklampen aan zijn verloofde zegt hij: 'Laat haar maar weer los, ze is van mij.'

Kennismaking

Om haar kennis te laten maken met haar nieuwe thuisland neemt prins Harry zijn Amerikaanse verloofde in de maanden voor hun huwelijk mee op een tour langs diverse steden in het Verenigd Koninkrijk.

 Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: