BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Video: prinses Beatrix 80 jaar

Prinses Beatrix viert woensdag haar tachtigste verjaardag. Om deze mijlpaal te vieren hebben we veel mooie beelden van de jarige op een rijtje gezet. Geniet van deze vrolijke verjaardagsvideo!

De prinses viert haar verjaardag in besloten kring met familie en vrienden. Zaterdag volgt nog een feest in het Koninklijk Paleis in Amsterdam, eveneens achter gesloten deuren. Publieke aandacht voor het bereiken van de mijlpaal wenste prinses Beatrix niet.

De Rijksvoorlichtingsdienst gaf dinsdag een reeks foto's van de jarige vrij, gemaakt op kasteel Drakensteyn in Lage Vuursche waar de prinses na haar aftreden uiteindelijk is neergestreken.

 

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: