BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Vlogs: Jeroen Snel op reis met Blauw Bloed kijkers

Jeroen Snel ging op maandag 15 januari op reis met een groep Blauw Bloed kijkers! Samen maakten zij een 4-daagse trip naar Londen en Windsor. Op de planning stond een bezoek aan Kensington Palace, Windsor Castle en Leeds Castle. Jeroen heeft tijdens de reis vlogs gemaakt om eens te laten zien hoe leuk zo’n Blauw Bloed reis is!

Dag 1 - Canterbury Cathedral

Op de eerste dag bezoeken Jeroen en de 40 medereizigers één van de grootste kathedralen van Engeland: Canterbury Cathedral.

Dag 2 - Prinses Diana  

Goodmorning London! De groep bezoekt Kensington Palace, waar zij de 26 meest iconische outfits van Lady Di kunnen bewonderen.

Dag 3 - Windsor Castle

Op woensdag is het tijd voor Windsor Castle. Onder leiding van een gids kunnen Jeroen en de kijkers het prachtige kasteel ontdekken. Het is de plek waar prins Harry en Meghan Markle zullen trouwen op 19 mei.

Dag 4 – Leeds Castle

Voordat het tijd is om terug naar huis te gaan bezoekt de groep Leeds Castle. Dit is één van de voormalige koninklijke residenties van het Britse vorstenhuis. Lady Baillie was de laatste bewoonster van het kasteel en ontving hier Winston Churchill, John F. Kennedy en Charlie Chaplin.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: