BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Charlène deelt vertederende foto's van tweeling

Prinses Charlène is afgelopen weekend met haar kinderen prins Jacques en prinses Gabriella (3) naar Musée océanographique de Monaco geweest. Op Instagram deelt de echtgenote van prins Albert een aantal foto's van het bezoek aan het aquarium.

Op de foto's zien we dat de twee kinderen van prinses Charlène en prins Albert dol zijn op elkaar. Gabriella geeft haar broer Jacques een kus op de wang. Na een bezoekje aan het grote acquarium geniet de tweeling nog in de speeltuin.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: