BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Foto's: Deense prins Nikolai (18) werkt als model

Prins Nikolai, de oudste kleinzoon van de Deense koningin Margrethe, lijkt een carrière in de schijnwerpers na te streven. Na schooltijd klust hij bij als model.

Deense media melden dat Nikolai staat ingeschreven bij het bureau Scoop Models. Onlangs liep hij al een show voor Burberry tijdens de London Fashion Week. Sindsdien is er veel belangstelling voor het verloop van zijn modellencarrière.

Het modellenbureau heeft een aantal foto's laten maken van prins Nikolai door de Nederlandse fotograaf Marco van Rijt. Hij heeft de foto's gedeeld op Instagram. Het modellenwerk is voor Nikolai slechts een bijbaan. De oudste zoon van prins Joachim en zijn eerste vrouw Alexandra, nu gravin van Frederiksborg, zit op het internaat Herlufsholm.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: