BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Foto's: Meghan en Harry bezoeken café in Edinburg

Prins Harry en Meghan hebben dinsdag de Schotse stad Edinburgh bezocht. Het bezoek is een onderdeel van hun tournee door het Verenigd Koninkrijk in aanloop naar hun huwelijk op 19 mei.

Het stel werd verwelkomd met muziek van de Royal Marines Scotland Band. Hun mascotte, Shetland pony Cruacha is ook aanwezig. Als prins Harry het dier wil aaien hapt Cruacha naar zijn vingers. De eerste stop was een rumoerige: bij Edinburgh Castle is het stel getuige van het afvuren van het kanon genaamd de One O'clock Gun.

Social Bite

Harry en Meghan worden door vele Schotse fans opgewacht en nemen de tijd om wat handen te schudden. Vervolgens drinken Harry en Meghan koffie met medewerkers van Social Bite, een goede doelenorganisatie die in Schotland eten en drinken uitdeelt aan daklozen. Sommige van de medewerkers hier zijn zelf ook dakloos geweest.

 

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: