BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Foto's: William en Kate ontmoeten Estelle en Oscar

Prins William en hertogin Catherine brengen deze week een bezoek aan Zweden en Noorwegen. Woensdagmiddag werden de Britse royals door Victoria en Daniel ontvangen op Haga Slott in Stockholm. Tijdens het drinken van een kopje thee hebben William en Kate ook de kinderen van het kroonprinselijk paar ontmoet, Estelle en Oscar.

Noorwegen

Donderdag en vrijdag zijn prins William en hertogin Kate in Noorwegen. Op de planning staan een lunch met koning Harald en koningin Sonja in het Koninklijk Paleis en een bezoek aan een skischans met kroonprinses Haakon en kroonprinses Mette-Marit.