BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Meghan bracht reeks geheimen bezoeken

Meghan Markle heeft de afgelopen tijd in het geheim een aantal bezoeken gebracht aan mensen die het slachtoffer zijn geweest van de brand in Grenfell Tower. Ook bezocht ze volgens de krant Daily Mirror organisaties die de slachtoffers van de brand bijstaan.

Meghan deed de bezoeken zonder haar toekomstige echtgenoot prins Harry. Nabestaanden van de 71 slachtoffers en gewonden van de verwoestende brand spraken hun "grote waardering" uit voor het initiatief van Meghan. De brand brak vorig jaar juni uit in het flatgebouw Grenfell Tower, een gebouw waar veel mensen met lage inkomens woonden.

Door haar inzet voor de minder bedeelden vergelijken de Britse media Meghan al met Harry's moeder prinses Diana die zich in haar leven ook sterk maakte voor kwetsbare mensen.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: