BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Nieuwe foto's van jarige Leonore

Prinses Leonore van Zweden mag dinsdag vier kaarsjes uitblazen. Ter gelegenheid van haar verjaardag heeft het hof nieuwe foto's van de dochter van prinses Madeleine en Chris O’Neill vrijgegeven.

Prinses Leonore is geboren op 20 februari 2014 in New York, de toenmalige woonplaats van haar ouders. Leonore heeft een 2-jarig broertje, prins Nicolas. Binnenkort krijgt ze er nog een broertje of zusje bij.

Leonore ging in augustus voor het eerst naar school. Het gezin van Madeleine en Chris woont eigenlijk in Londen, maar de twee hebben er voor gekozen om haar toch naar een kleuterschool in Stockholm te sturen. Momenteel vertoeft het gezin ook in Zweden omdat Madeleine graag 'thuis' wil bevallen.

Foto's: Kungahuset.se / Erika Gerdemark

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: