BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Video: Hoe gaat het met de gebroken pols van Ariane?

Twee weken geleden heeft prinses Ariane (10) haar pols gebroken bij het schaatsen. Het was nog even de vraag of de jongste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima wel zou kunnen skiën tijdens de jaarlijkse wintersportvakantie in Lech. Jeroen vraagt aan het koningspaar hoe het met de pols van Ariane gaat.

Meer beelden zien van de fotosessie? Klik hier!

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: