BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Video: Prinses Gabriella (3) voor het eerst op ski's

Leuke beelden op het instagram account van prinses Charlène van Monaco! Zij deelt foto's en een video van haar skivakantie met de kinderen. Prinses Gabriella (3) staat voor het eerst op ski's en gaat in volle vaart vooruit.

Princess Gabriella’s first time on skis (Age 3)

Een bericht gedeeld door HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene) op

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: