BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock
Kronprinsessan Victoria - Upp och hoppa, Sverige!

Video: Victoria gebruikt paleistrappen voor workout

Kroonprinses Victoria zet zich in voor een Zweedse campagne die oproept om minder te zitten en meer te bewegen. In een grappige promotievideo geeft Victoria het goede voorbeeld.

Dat de 40-jarige kroonprinses sportief is en van wandelen houdt weten we. Maar in dit filmpje laat ze toch echt zien dat ze over een zeer goede conditie beschikt. Tijdens haar werk neemt Victoria een pauze en komt ze achter haar bureau vandaan. Al rennend bedwingt ze de trappen van het paleis. Een heuse workout!

"De kroonprinses wil op een humoristische manier een belangrijke boodschap maken", laat woordvoerster Margareta Thorgren van het Zweedse hof weten.

Het Zweedse kroonprinselijk paar is initiatiefnemer van de Generation Pep Foundation, die zich inspant om kennis te verspreiden en betrokkenheid te creëren bij de gezondheid van kinderen en jongeren.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: