BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Charlotte Casiraghi 'bevestigt' verloving

Er lijkt een koninklijke bruiloft op handen te zijn in Monaco. Charlotte Casiraghi, de 31-jarige dochter van prinses Caroline en wijlen Stefano Casiraghi, verscheen zaterdag op het jaarlijkse Bal de la Rose in het vorstendom aan de zijde van haar vriend Dimitri Rassam.

Charlotte droeg een diamanten ring aan haar linkerhand. Dat duidt er volgens diverse Franse media op dat de twee verloofd zijn. Volgens bronnen vindt het huwelijk deze zomer plaats op Sicilië, waar Rassam's familie een villa heeft. Het Monegaskische hof heeft nog niets bevestigd.

De 36-jarige Dimitri Rassam is zoon van de overleden Frans-Libanese filmproducent Jean-Pierre Rassam en de Franse actrice Carole Bouquet. Charlotte heeft een vierjarig zoontje, Raphaël, geboren uit haar eerdere relatie met Gad Elmaleh.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: