BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Favoriete kunstwerken van Charles tentoongesteld

Ter gelegenheid van de zeventigste verjaardag van prins Charles zal er tijdens de zomeropening van Buckingham Palace een tentoonstelling te zien zijn waarvoor de prins zelf de kunstwerken heeft geselecteerd.

Voor de Prince and Patron tentoonstelling heeft Charles een aantal van zijn favoriete werken uit de koninklijke collectie uitgezocht. Daarnaast zijn er werken te zien van jonge kunstenaars die worden ondersteund door drie stichtingen van de prins; The Royal Drawing School, The Prince's School en Turquoise Mountain.

Zomeropening Buckingham Palace

De stichtingen zijn iniatieven van de prins waarmee hij het behoud van traditionele vaardigheden wil bevorderen. Prince and Patron is als onderdeel van de zomeropening van Buckingham Palace in Londen te bezoeken van 21 juli tot 30 september.

De mantel van Napoleon Bonaparte

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: