BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Foto's: Harry en Meghan bezoeken Belfast

Prins Harry en Meghan Markle hebben vrijdag als onderdeel van een reeks afspraken voorafgaand aan hun huwelijk, een verrassingsbezoek gebracht aan Belfast. Om veiligheidsredenen was de komst van het paar, hun eerste bezoek samen aan Noord-Ierland, geheimgehouden.

Harry en Meghan begonnen de dag bij Amazing the Space waar ze een enorme groep tieners verrasten met hun bezoek. Het initiatief, dat Harry vorig jaar september lanceerde, spoort jongeren aan zich in te zetten voor vrede. Het paar sprak met jongeren die aangesloten zijn bij het programma en luisterde naar hun ervaringen.

Historische pub

De tweede stop was bij een van Belfasts meest historische gebouwen, The Crown Liquor Saloon. Daar troffen de prins en de actrice lokale artiesten, comedians en spraken ze het personeel dat vertelde over de rijke geschiedenis van de pub.

Titanic

De dag werd afgesloten bij Titanic Belfast, de toeristentrekpleister van de stad. Op de scheepswerven werd het beroemde schip Titanic gebouwd.

Outfit Meghan

Het aanstaande bruidspaar werd met veel enthousiasme ontvangen door de Ieren. En wie Ierland zegt, zegt groen. Zo ook Meghan, die voor het bezoek aan Belfast een groene rok had uitgezocht. Ze maakte haar outfit compleet met bruine suede pumps en een trendy tandtas.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: