BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Kroonprinses Victoria laat zich van haar stoere kant zien

Kroonprinses Victoria heeft donderdag een bezoek gebracht aan het Zweedse leger. Ze was te gast bij het Amfibieregementet, een legeronderdeel dat de marine en de landmacht ondersteunt.

Het regiment had een heel programma voor de kroonprinses in petto. In gevechtsuitrusting mocht ze schieten en gooide ze een handgranaat. Na de lunch bezocht ze soldaten die momenteel bezig zijn met een legeroefening bij het stadje Vaxholm.

Het Amfibieregementet plaatste een kort videootje en aantal foto's van Victoria in gevechtsuitrusting op Instagram. Klik op de afbeelding hieronder en bekijk Victoria's stoere actie!

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: