BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Laatste werkdag voor hoogzwangere Catherine

De hoogzwangere hertogin Catherine heeft donderdag haar laatste officiële afspraak voordat ze met zwangerschapsverlof gaat. Dat heeft Kensington Palace bevestigd. Het derde kindje van William en Kate wordt in april verwacht.

Hertogin Catherine bezocht samen met haar echtgenoot de jaarlijkse rolstoelbasketbalcompetitie van SportsAid in de Copper Box Arena in Londen. Ook prins William mocht zijn geluk beproeven door vanuit een rolstoel een basketbal door de ring te schieten.

Het paar bezocht het sportevenement in het kader van de Gemenebestspelen 2018, die over een kleine twee weken plaatsvinden in Australië. Tijdens hun bezoek werden ze ook nog onderworpen aan een quiz om hun kennis over de Gemenebest te testen. Vervolgens hielpen William en Kate met het voorbereiden van de Gemenebest-lunch in het St. Luke's Community Centre in Londen.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: