BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Madeleine en Chris delen foto pasgeboren dochtertje

De Zweedse prinses Madeleine en haar man Chris O'Neill hebben vrijdag een foto van hun pasgeboren dochtertje vrijgegeven.

Het prinsesje is in de nacht van donderdag op vrijdag geboren. Haar trotse vader Chris O’Neill sprak vrijdag met Zweedse media voor de ingang van het ziekenhuis waar zijn echtgenote Madeleine bevallen is.

Chris vertelde dat hij en Madeleine donderdagavond naar het ziekenhuis zijn gegaan. "Alles verliep zonder problemen", zei hij. Over hoe zijn nieuwe dochter er precies uitziet, kon Chris nog niet zo heel veel vertellen. "Ik heb de kleur van haar ogen nog niet gezien, maar ze lijkt een beetje op Nicolas." Daarmee refereerde hij aan zijn zoontje, nu het middelste kind in het gezin.

Madeleine en de baby mochten vrijdagmiddag het ziekenhuis verlaten. Hoe het meisje gaat heten, wordt maandag bekendgemaakt door haar opa, koning Carl Gustaf.

Foto: Kungahuset.se

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: