BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Paasgroet van Zweeds koningspaar

Op instagram deelt het Zweedse hof een paasgroet van koning Carl Gustaf en koningin Silvia van Zweden. Het koningspaar brengt de Pasen door in de Zweedse wintersportplaats Storlien.

Het koninklijk paar heeft een chalet in Storlien in Åre. Het huis was oorspronkelijk een huwelijksgeschenk voor Prins Gustaf Adolf en prinses Sibylla, de ouders van de koning.

De kinderen van koning Carl Gustaf en koningin Silvia, Victoria, Carl Philip en Madeleine zijn door de jaren heen geregeld met Pasen met hun ouders in Storlien geweest, maar soms waren ze met hun gezinnen op wintersport in de Alpen. Dit laatste zal dit jaar dus niet het geval zijn. De koninklijke agenda is tot 9 april leeg, dus tijd genoeg voor wat 'qualitytime' met de familie.

Bron: Kungahuset / ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: