BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Pieter-Christiaan worstelt met balans elektronica en beweging

Prins Pieter-Christiaan gaf maandagochtend de aftrap van de Week voor de gezonde jeugd bij basisschool de Buutplaats in de Schilderswijk in Den Haag. De prins is ambassadeur van Jeugd Op Gezond Gewicht (JOGG) en vertelt hoe hij thuis worstelt om balans te vinden tussen elektronica en bewegen. Ook zijn kinderen vinden het lastig om de digitale verleidingen te weerstaan. Dit weekend vond de prins een goede oplossing!

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: