BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Verjaardagsconcert voor koningin Elizabeth in Royal Albert Hall

De Britse koningin Elizabeth viert haar verjaardag op 21 april normaal gesproken klein in privékring, maar dat zit er dit jaar niet in. De BBC organiseert in de Royal Albert Hall in Londen een verjaardagsconcert voor de vorstin.

Voor het verjaardagsconcert zijn niet de minste namen gestrikt. Onder anderen Tom Jones, Kylie Minogue, Craig David en Sting maken hun opwachting. De show wordt bijgewoond door verschillende leden van de Britse koninklijke familie.

Het concert vindt plaats op de 92e verjaardag van koningin Elizabeth en markeert het einde van de tweejaarlijkse top van de Gemenebestlanden, waar Elizabeth het hoofd van is. Alle artiesten komen uit Gemenebestlanden. De top heeft volgende maand plaats in Londen.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: