BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Video: Prinses Beatrix plant Koningslinde in Griftpark

Prinses Beatrix heeft woensdagochtend op Nationale Boomfeestdag een Koningslinde geplant in het Griftpark in Utrecht. De boom is een geschenk van In Vrijheid Verbonden, een netwerk van religies en levensbeschouwingen in Nederland.

De prinses plantte de boom in het bijzijn van leerlingen van de omliggende basisscholen en vertegenwoordigers van de verschillende religies. Beatrix kreeg de Koningslinde eerder dit jaar als symbool van duurzaamheid op een symposium.

Faiza was een van de aanwezigen bij het planten van de Koningslinde. En hoe leuk is het dan om een selfie te maken met de prinses.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: