BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Een kleinzoon voor prinses Caroline van Monaco

Prinses Caroline van Monaco is voor de vijfde keer oma geworden. Haar zoon Andrea en zijn echtgenote Tatiana hebben donderdag 19 april een tweede zoon gekregen.

De baby is het derde kind van Andrea Casiraghi, de oudste zoon van Caroline en haar in 1990 overleden echtgenoot Stefano Casiraghi. Andrea en Tatiana kregen in 2013 al een zoontje, Sacha. Hun dochter India werd in 2015 geboren. Het stel voert geen officiële functies uit voor het vorstenhuis van Monaco. Wel zijn ze vaak aanwezig bij officiële feestelijkheden in het ministaatje.

Vernoemd
Prinses Caroline (61) en Vera Santo Domingo, de moeder van Tatiana, laten dinsdag weten blij te zijn met de geboorte van hun kleinzoon: Maximilian Rainier.

Maximilians tweede naam is een verwijzing naar prins Rainier III, de opa van Andrea. Rainier regeerde van 1949 tot zijn dood in april 2005 over Monaco. Rainier, die getrouwd was met de Amerikaanse actrice Grace Kelly, werd opgevolgd door zijn enige zoon, prins Albert.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: