BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Poll: De outfit van koningin Máxima op Koningsdag

Koningin Máxima straalde vrijdag tijdens de viering van Koningsdag in Groningen in een creatie van het Belgische modehuis Natan.

Máxima droeg een jurk met een rode mantel. "De jurk, halflang met dégradé van rood borduurwerk op huidkleurige tule die nauw aansluit rond het lichaam en onderaan wijd uitlopend is", omschrijft Natan het ontwerp. "De mantel heeft een reverskraag in de Couture stijl van de jaren 50 in zachte geweven rode wol."

Wat vind jij van de outfit?

Bekijk hieronder de foto's van Máxima's outfit en geef je mening! Klik hier en stem op onze poll

De rode baret die koningin Máxima vrijdag droeg is een creatie van Maison Fabienne Delvigne. Máxima droeg de baret met de naam Pitsy ook tijdens Koninginnedag in 2004. Een woordvoerster van het modehuis zegt dat de baret van rood suède met bijpassende topstiksels is getransformeerd. De baret is wat kleiner gemaakt om te kunnen voldoen aan de actuele modetrends.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: