BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins Philip met succes geopereerd aan heup

Prins Philip, de echtgenoot van koningin Elizabeth, is woensdag geopereerd. De 96-jarige prins heeft met een nieuwe heup gekregen.

Een woordvoerster van Buckingham Palace laat woensdagavond weten dat de hertog van Edinburgh een succesvolle operatie heeft ondergaan. "Hij gaat naar tevredenheid vooruit in dit vroege stadium. Zijne Koninklijke Hoogheid zal waarschijnlijk enkele dagen in het ziekenhuis blijven. Hij voelt zich op z'n gemak en is opgewekt. "

Afgelopen zondag miste prins Philip de traditionele kerkdienst op Pasen in Windsor Castle vanwege zijn blessure. Een paar dagen eerder miste hij ook de Witte Donderdag-dienst in de St George's Chapel.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: