BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Video: Tips en tricks van Máxima's favoriete hoedenontwerpster

Kleine hoeden, grote hoeden, fascinators. Op het gebied van hoeden valt er veel te kiezen. Natuurlijk wisselt koningin Máxima haar hoeden af, maar de relevé is wel een blijvertje. Deze hoed - met opgeslagen rand aan de voorzijde en neerwaartse rand aan de achterzijde - is de bekende look van Máxima.

Bijna alle hoeden van koningin Máxima zijn van de hand van Fabienne Delvigne. De Belgische hoedenontwerpster weet precies wie wat staat en hoe de hoed onder alle weersomstandigheden even prachtig op het hoofd blijft zitten. Wij zochten haar op in haar atelier in Brussel. Benieuwd naar al haar tips en tricks? Bekijk hier de video op ons YouTube-kanaal.

Voor alle liefhebbers zetten we nog een aantal mooie foto's van Máxima's favoriete hoed op een rijtje.

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!

Lees ook