BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

George en Charlotte zijn bruidsjonker en -meisje

Prins George en prinses Charlotte zijn zaterdag zoals verwacht bruidsjonker en -meisje tijdens het huwelijk van hun oom prins Harry. Kensington Palace maakte de namen van alle - in totaal tien - bruidskinderen woensdag officieel bekend.

Naast prins George (4) en zijn driejarige zusje prinses Charlotte bestaat de stoet bruidskinderen verder uit vijf bruidsmeisjes en drie bruidsjonkers.

Deze vijf bruidsmeisjes zijn Harry's petekinderen Florence van Cutsem (3) en Zalie Warren (2) en Meghans petekinderen Remi Litt (6) en Rylan Litt (7). Ivy Mulroney (4), de dochter van Meghans beste vriendin Jessica Mulroney, maakt de groep compleet.

De groep bruidsjonkers bestaat naast prins George uit Jasper Dyer (6), petekind van Harry, en de zonen van Jessica Mulroney; Brian en John (beiden 7).

Kleding

Kensington Palace wil nog niet zeggen wat de bruidsmeisjes en -jonkers zullen dragen. Die details worden zaterdag, op de dag van het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle, bekendgemaakt.

Ervaring

Prins George en prinses Charlotte hebben vorig jaar al enige ervaring opgedaan als bruidsjonker en -bruidsmeisje. Tijdens de trouwerij van hun tante Pippa Middleton vervulden ze hun speciale rol met verve.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: