BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Zo smaakt de bruidstaart van Harry en Meghan

Met nog één week tot het huwelijk van prins Harry en Meghan kan het uitkijken naar deze feestelijke dag echt gaan beginnen. Hoe zal de bruidstaart eruitzien? En hoe zal hij smaken? Natasja Sadi van Cake Atelier Amsterdam heeft wel een idee.

Het Britse hof heeft in maart bekend gemaakt dat er verse bloemen gebruikt zullen worden voor de bruidstaart.

Limoen en vlierbloesem cupcakes

Inwoners van de Amerikaanse stad Washington kunnen de smaak van de bruidstaart alvast proeven. Sophie Lamontagne van het cupcake-winkeltje ‘Georgetown’ heeft besloten citroen en vlierbloesem cupcakes te bakken. Natuurlijk gaan die als warme broodjes over de toonbank.

De chef

In maart werd ook bekend gemaakt dat Harry en Meghan ervoor hebben gekozen om de bruidstaart door de Londense bakker Claire Ptak te laten maken. Claire Ptak gebruikt seizoensproducten en organische ingrediënten voor haar taarten. De patisseriechef werd eerder door Meghan Markle zelf geïnterviewd, toen Markle nog haar lifestylewebsite The Tig had.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: