BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock
Terugblik: Het koningspaar op reis

Terugblik: Het koningspaar op reis

Vanaf zaterdag 7 januari 2017 is Blauw Bloed er (na een korte winterstop) weer! We starten het nieuwe jaar met een terugblik op het bezoek van het koningspaar aan Australië en Nieuw-Zeeland. We genieten nog even na van alle hoogtepunten van deze prachtige reis.

Buenos Aires

Verder werpen we een terugblik op het bezoek van koningin Máxima aan Argentinië. Zij was in oktober in haar geboorteland als speciaal pleitbezorger van de VN op het gebied van 'inclusieve financiering'. Máxima bezocht de universiteit waar ze heeft gestudeerd, ontmoette haar ouders en lunchte met de president.  

Blauw Bloed, 7 januari om 19:25 op NPO2!

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!