Koningspaar brengt streekbezoek aan Krimpenerwaard

Het koningspaar heeft dinsdag een bezoek gebracht aan de gemeente Krimpenerwaard. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima werden vol enthousiasme ontvangen bij het gemeentehuis in Krimpen aan den IJssel. Vervolgens bezochten zij een gastenboerderij en een buurtcentrum waar zij in gesprek gingen met asielzoekers. Zaterdag een verslag van deze feestelijke dag in Blauw Bloed!

Koningin Mathilde in Laos
Koningin Mathilde heeft een vierdaags bezoek gebracht aan Laos als erevoorzitter van Unicef België. De koningin bezocht een aantal projecten die Unicef heeft opgezet om ondervoede en arme kinderen te steunen. De Belgische royaltyjournalist Wim Dehandschutter ging mee en vertelt over de bijzondere reis.

Diana: Her Fashion Story
Wanneer de wereld kennis maakt met Diana Spencer, later Lady Di, draagt ze kleding die zelfs een oma met gemak had kunnen dragen. Tijdens de jaren '80 verandert dit en groeit zij uit tot een stijlicoon. In Londen opende vrijdag de tentoonstelling 'Diana: Her Fashion Story' en wij waren erbij.

Make-up Máxima
De signature make-up look van koningin Maxima: Wat houdt het precies in, en hoe creëer je deze? De bekende visagist Mari van de Ven legt het uit.

Dit en meer koninklijke nieuws, zaterdag 25 februari op 19:45 uur in Blauw Bloed!