Koningspaar en prinsessen in Lech

Voor koning Willem-Alexander, koningin Máxima en de drie prinsessen is het weer tijd voor de wintersportvakantie! Voordat de sneeuwpret kan beginnen moet er even geposeerd worden voor de pers. Jeroen Snel was in Lech voor de vrolijke fotosessie en doet verslag.

De skikleding

De wintersportvakantie is in koninklijke kringen vaste prik. Jetset oorden als Lech, Klosters en Gstaad worden overspoeld door royals. Een beetje hip voor de dag komen is dan geen overbodige luxe. Petra Schaling, expert op het gebied van trendy ski-kleding, vertelt over de winterse outfits van de Oranjes door de jaren heen.

Politiek

Met welke politieke partij zijn de Oranjes het beste af? Remco Meijer, verslaggever Koninklijk Huis bij de Volkskrant, praat ons bij over de standpunten van de verschillende partijen.

Rijkdom

Dat de koninklijke families wereldwijd het op financieel gebied niet slecht hebben is bekend. Maar hoe besteden zij dit geld? Justine Marcella vertelt hoe de royals  omgaan met hun rijkdom.

Dit en meer koninklijk nieuws, zaterdag 4 maart om 19:45 op NPO2!