Koningspaar klust in buurttuin in Breda

Vrijdag hebben de Oranjes oude spijkerbroeken en truien uit de kast getrokken voor NLDoet. Tijdens de grootste vrijwilligersactie van Nederland klusten koning Willem-Alexander en koningin Máxima mee in een buurttuin in Breda. En dit tot grote verrassing van de aanwezigen!

De week van koningin Máxima
Dinsdag bezocht koningin Máxima tuinbouwbedrijf Koppert Cress in het Westland. De koningin nam uitgebreid de tijd om planten te ruiken én te proeven. Op woensdag ging koningin Máxima naar Stichting Single SuperMom in Amsterdam om te spreken met alleenstaande moeders die zelfstandigheids-trainingen volgen.

De Hollandse 100
Afgelopen zondag was het weer tijd voor De Hollandse 100. Prins Bernhard en vele van zijn familieleden wisten op sportieve wijze bijna 400.000 euro in te zamelen voor Lymph&Co.

Haarstukjes
Een volle bos glanzende lokken, wie wil dat nu niet? Want zo af en toe pakt koningin Máxima uit en vult ze haar eigen haar aan met haarstukjes. Topstylist Vincent Langedijk laat zien hoe de koningin dat doet.

Dit en meer koninklijk nieuws!