BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock
Prins William en hertogin Kate in Parijs

Prins William en hertogin Kate in Parijs

Zaterdag komt Blauw Bloed live uit Parijs. De Britse prins William en hertogin Catherine brengen een tweedaags bezoek aan de hoofdstad van Frankrijk. Wij doen verslag van de hoogtepunten het historische bezoek aan de stad waar prinses Diana twintig jaar geleden is overleden.

Op de agenda staat een chique diner bij de Britse ambassadeur, een bezoek aan Les Invalides en een rugbywedstrijd in Stade de France. Verder ontmoeten William en Kate slachtoffers en nabestaanden van de aanslagen in Nice en Parijs.

Dit en meer koninklijk nieuws, zaterdag 18 maart om 19:45 op NPO2!

Lees verder

Dit artikel zit in de dossiers:

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!