De hoeden van Beatrix

Sinds woensdag is het mogelijk om een kijkje te nemen in de garderobe van prinses Beatrix! Op Paleis Het Loo worden meer dan honderd hoeden uit de regeerperiode van de prinses tentoongesteld. ‘Chapeaux!’ werd woensdag door Beatrix zelf, zonder hoed, geopend.

De koning en de premier
De verkiezingen zitten erop en de zetels zijn verdeeld. Het lijkt erop dat Mark Rutte opnieuw de premier van Nederland wordt. Hoe zit het met de band tussen de koning en de premier? Royaltykenner Jan Kees Emmer kijkt vooruit.

Kinderen met koninklijke taken
We zien prinses Amalia alleen tijdens fotomomenten en met Koningsdag. We hebben de prinses nog niet aan het werk gezien. Haar buitenlandse ‘collega’s’ kregen wel al op een jonge leeftijd officiële taken. Justine Marcella, hoofdredacteur Vorsten, vertelt over de koninklijke kinderen met officiële taken.  

Pasteltinten
Koningin Elizabeth is er dol op: pasteltinten. Echter staan de zachte, lieve kleuren niet iedere royal goed. Styliste Danie Bles benoemt haar favoriete koninklijke outfits in pastel.

Dit en meer koninklijk nieuws, zaterdag 25 maart om 19:45 op NPO2!