BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock
De hoeden van Beatrix

De hoeden van Beatrix

Sinds woensdag is het mogelijk om een kijkje te nemen in de garderobe van prinses Beatrix! Op Paleis Het Loo worden meer dan honderd hoeden uit de regeerperiode van de prinses tentoongesteld. ‘Chapeaux!’ werd woensdag door Beatrix zelf, zonder hoed, geopend.

De koning en de premier
De verkiezingen zitten erop en de zetels zijn verdeeld. Het lijkt erop dat Mark Rutte opnieuw de premier van Nederland wordt. Hoe zit het met de band tussen de koning en de premier? Royaltykenner Jan Kees Emmer kijkt vooruit.

Kinderen met koninklijke taken
We zien prinses Amalia alleen tijdens fotomomenten en met Koningsdag. We hebben de prinses nog niet aan het werk gezien. Haar buitenlandse ‘collega’s’ kregen wel al op een jonge leeftijd officiële taken. Justine Marcella, hoofdredacteur Vorsten, vertelt over de koninklijke kinderen met officiële taken.  

Pasteltinten
Koningin Elizabeth is er dol op: pasteltinten. Echter staan de zachte, lieve kleuren niet iedere royal goed. Styliste Danie Bles benoemt haar favoriete koninklijke outfits in pastel.

Dit en meer koninklijk nieuws, zaterdag 25 maart om 19:45 op NPO2!

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!