Prinses Laurentien bezoekt bijzonder project in Schilderswijk

Prinses Laurentien was woensdag in de Schilderswijk in Den Haag. Samen met scholieren uit de wijk adopteerde ze verpleeghuis De Schildershoek. De scholieren beloven maandelijks langs te komen om de ouderen te vermaken.

Schetsen van Máxima
De mode-illustraties van de Rotterdamse Linda Zoon zijn geliefd bij vele modehuizen en in Hollywood, maar het allerliefst tekent ze koningin Máxima! Zij vertelt ons waarom en laat zien hoe zij te werk gaat.

Vlaamse vrienden

Wat zijn de verschillen tussen Koningsdag in Nederland en de Nationale Feestdag in België? De Vlaamse Koningshuisdeskundige Wim Dehandschutter gaat met zijn vrienden visagist Jody Van Geert, telecom-manager Jan Demulder en galeriehouder Patrick Declerck in gesprek over de verschillen in deze koninklijke feestdagen.

Dit en meer koninklijk nieuws, zaterdag 15 april op 19:45 op NPO2.