Vooruitblik op Koningsdag

Wat heeft Tilburg 27 april voor de koninklijke familie in petto? Jeroen Snel wandelt de route die de Oranjes donderdag zullen afleggen en ontmoet de Tilburgers die druk bezig zijn met de voorbereidingen. Hij gaat langs bij de carnavalsvereniging en spreekt met zangers Guus Meeuwis en Gers Pardoel.

Prins Friso Ingenieursprijs

Prinses Beatrix en prinses Mabel waren woensdagavond aanwezig bij de uitreiking van de Prins Friso Ingenieursprijs in Delft, de stad waar prins Friso lucht- en ruimtevaarttechniek studeerde. Wij spraken met prinses Mabel over hoe zij deze bijzondere avond heeft beleeft.

KinderResto VanHarte

Donderdag opende koningin Máxima in Wijkcentrum Zuiderzee in Lelystad het KinderResto VanHarte. Kinder kunnen hier samenkomen om te koken, leren over voeding, bewegen en samenwerken. De koningin kreeg een rondleiding en sprak met jong kooktalent. 

Dit en meer koninklijk nieuws, zaterdag 22 april om 19:45 op NPO2!